22.12.2016
Yunusemre, Yağcılar’daki Sosyal Tesisi Yeniledi

Yunusemre Belediyesi, Yağcılar Mahallesinde bulunan sosyal tesisi yeniledi. Çalışmalarda gençleri unutmayan belediye, mahalledeki spor alanın da çevre düzenlemesini yaptı.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yağcılar Mahallesindeki sosyal tesisi yeniledi. Mahalle sakinlerinin daha rahat bir ortamda spor yapabilmesi amacıyla spor alanında da çevre düzenlemesi yapılırken, basketbol ve futbol alanının çevresi tel örgü ile çevrildi. Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek, yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederek, ”Mahallemizin sosyal tesisi çok güzel bir görünüme kavuştu. Ayrıca çocuklarımız güzel bir ortamda spor yapsın diye çevre düzenlemesi yapıldı, sahanın etrafı telle çevrildi. Tüm bu çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür ederim” dedi.