20.03.2017
Yunusemre'de 41 Adet Taşınmaz Satışa Çıkıyor

Yunusemre Belediyesi, 41 taşınmazı ihaleyle satışa çıkarıyor. İhaleye katılmak isteyenlerin 28 Mart Salı Günü tarihine kadar Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne talep edilen belgelerle birlikte başvurmaları gerekiyor.

Yunusemre Belediyesi 41 adet taşınmazı ihaleyle satışa çıkarıyor. İhaleye katılmak isteyenlerin evraklarını ihale tarihinden bir gün önce Yunusemre Belediyesi’ne teslim etmeleri gerekiyor. Yunusemre Belediyesi ilçeye bağlı Osmancalı, Ortaköy, Pınarköy, Asmacık, Muslih ve Karaahmetli Mahallesi’nde toplam 41 adet arsayı satışa çıkarıyor. 29 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek ihaleye katılmak isteyenler; taşınmaz mal satış şartnamesi, şartname alındı makbuzu, geçici teminata ilişkin belge, ikametgah belgesi, gerçek kişilerin TC kimlik numarasını gösteren nüfus cüzdanı, tüzel kişilerin vergi numarasını gösteren vergi kimlik kartı, özel hukuk tüzel kişilerinin belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicilinin kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odasından yahut benzeri meslek kuruluşlarından ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri, kamu tüzel kişilerinin ise şartname alındı makbuzu, ikametgah belgesinden ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile yetkili olduğunu gösterir belge düzenlemeleri gerekiyor. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek ihaleye katılmak isteyen kişilerin belgelerini 28 Mart Salı günü saat 16.30’a kadar Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama birimine teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta yoluyla iletmeleri gerekiyor.

Taşınmaz listesine ulaşmak için tıklayınız.