20.03.2017
Seyitli Düğün Salonuna Kavuşuyor

Kırsal mahallelerde Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seyitli Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasına gelen düğün salonunu da gezen Başkan Çerçi, salonun yaz aylarına yetiştirileceğini müjdeledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çerçi’ye ziyaretlerde AK Parti Yunusemre İlçe Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Başkan Çerçi, ilk olarak İlyasçılar Mahallesi’nde düzenlenen düğün hayrına katıldı. Ortaköy Mahallesi’nde  II. Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nin yapılacağı alanı gezen Belediye Başkanı Çerçi, Örselli ve Seyitli mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

YAZ SEZONUNA YETİŞECEK

Seyitli Mahallesi’nde vatandaşın en büyük taleplerinden düğün salonunun tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Çerçi, salonun düğün sezonuna yetiştirileceğini müjdeledi. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Seyitli Mahallemizde önemli hizmetlerimizi hayata geçirdik. Yol yapımı, çevre düzenlemesi, düğün salonu yapımı, spor alanının düzenlenmesi bunlardan birkaçı. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın düğün, nişan ve mevlitlerini yapabileceği salonumuzu hizmete açmaya hazırlanıyoruz. 7 mahallemizde düğün salonu yaptık. Bunun devamı gelecek. Aydınlatma ve çevre düzenlemesinin ardından 1-2 ay içerisinde düğün salonunu halkımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.

‘BELEDİYEMİZİN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ’

Seyitli Muhtarı Hüseyin Kırgöz de Yunusemre Belediyesi’yle mahallelerinin pek çok hizmete kavuştuğunu ifade ederek şunları söyledi: “Başkanımızın ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. 2016 yılı içerisinde Yunusemre Belediyemizin mahallemize birçok hizmeti oldu. Düğün salonumuzun tamamlanmasına çok az kaldı. Kilitli parke taşı döşendi. Futbol sahamız bitti. Yunusemre Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.