Satış İhaleleri için tıklayınız...

• 29 TEMMUZ
    Millet Çarşısı İşyerleri ve 16 Adet Taşınmaz Kiralama İhalesi

Güzelyurt Mahallesi’nde hizmete açılan kapalı pazaryerinin de içerisinde bulunduğu çarşının 3 işyerinin ve ilçemiz genelinde farklı yerlerde bulunan 16 adet taşınmazın kiralama ihalesi 12 Ağustos 2020 Çarşamba günü yapılacaktır.

• 29 TEMMUZ
    39 Adet Taşınmaz Satış İhalesi
    Avdal, Bostanlar, Büyüksümbüller, Düzlen, Evronos, Gülbahçe, Karakoca, Kışla, Kocakoru, Küçükbelen, Osmancalı, Örselli, Pınarköy, Sarma, Süngüllü, Şamar, Üçpınar ve Yuntdağyenice mahallelerinde bulunan 39 Adet Taşınmaz 14.08.2020 tarihinde satışa çıkarılacaktır.
  • 14 TEMMUZ
  • 08 TEMMUZ
    İLAN : 2020 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı.

2020 yılı Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli idare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik kapsamında atama yapılmak üzere 2020 yılında Genel İdare Hizmetleri Sınıfı;  1 adet 1. derece Park ve Bahçeler Müdürü, 1 adet 1. derece Sosyal Yardım İşleri Müdürü, 1 adet 1. derece Strateji Geliştirme Müdürü, 1 adet 3. derece Temizlik İşleri Müdürü, 1 adet 3. Derece Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, 4.adet 3.derece şef  1 adet 7. derece Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için görevde yükselme, Teknik Hizmetler Sınıfı; 1 adet 5. derece Fizikçi, 1 adet 7. derece Tekniker kadrosu için unvan değişikliği sınavı

yapılacaktır.

Sınava katılmak üzere başvuruda bulunacak adaylarda bulunması gereken niteliklere ilişkin  bilgiler  http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr   adresinden

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli idare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelikte mevcuttur.

Söz konusu sınav sürecini ilgililer kendileri takip etmekten sorumludur.

Yazılı sınavda 100 üzerinden altmış Sözlü sınavda ise 100 üzerinden 70 puan alınması gerekmektedir. Başarı puanı ise ikisinin aritmetik ortalamasıdır.

Duyuru ve bilgilendirmeler Web sitemizden yayımlanacaktır.

Müracaatlar en geç 10/07/2020 tarihi mesai bitimine kadar İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edilecek müracaat formu ile yapılacaktır.

• 08 TEMMUZ
    Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Personel Alım İlanı

Başvuru Tarihleri : 08.07.2020 - 10.07.2020

Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere personel alımı ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.