16.06.2022
Yunusemre'nin U14'leri Manisa Şampiyonluğuna Koşuyor

Yunusemre Belediyespor U14 Takımı, Salihlispor'u 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Yunusemre Belediyespor, Manisa U14 Futbol Ligi Play Off Turunda karşılaştığı Salihlispor'u 65. dakikada Emirhan Tecim, 70+3. dakikada Abdullah Karacan'ın golleriyle 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Turgutlu Çıkrıkçı Stadı'nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir futbol oynayan Mavi Beyazlılar, şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha atmış oldu. Maçı Sportif Direktör Sedat Öngider, Kulüp Müdürü Etem Salih Aytaş ile birlikte izleyen Kulüp Başkanı Arif Alkan, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Yunusemre Belediyespor, 19 Haziran Pazar günü saat 18.30'da Kula Gençlikspor ile çeyrek finalde karşılaşacak. Mücadele, Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri'nde oynanacak.

Aydınlatma metnini okudum ve kabul ediyorum.