14.10.2019
YUNUSEMRE’DE OT TEMİZLEME ÇALIŞMALARI

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede seyahat esnasında vatandaşların görüş mesafesini rahatlatmak ve su taşkınlıklarını önlemek amacıyla kaldırımlarda temizleme ve ot biçme çalışması gerçekleştiriyor.

Yunusemre Belediyesi, mahallelerde vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak  amacıyla çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Barbaros, Spil, Atatürk ve Akgedik mahallelerinde kaldırımlarda ve yol kenarlarında ot temizleme çalışması yapıyor. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Barbaros, Spil, Atatürk mahallelerimize bağlantı yollarında vatandaşlarımızın seyahat esnasında görüş mesafelerini rahatlatmak, su taşkınlarını önlemek için derelerin ve Akgedik Mahallesinde bulunan TOKİ yolu üzerindeki kaldırımların temizlik, ot biçme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ulaşımı kolaylaştırmak için diğer mahallelerimizde de çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi.