Yunusemre’de ‘7’ Bereketi

Yunusemre’de evlilik tarihini unutulmaz kılmak isteyen 25 çift, 07.07.2017’de en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için bu özel tarihte mutluluğa ‘evet’ dedi.

Yunusemre’de gün ay ve yılı 7 rakamından oluşan 07.07.2017 tarihinde evlenmek isteyen çiftler Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na akın etti. Günde ortalama 8 nikahın kıyıldığı dairede bu özel günde 25 çift hayatını birleştirdi. Genç çiftlerin mutluluğuna Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de ortak oldu. AK Parti Sarıgöl İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’un oğlu Kadir Karakuş ile Kadriye Havva Evci çiftinin nikahını kıyan Başkan Çerçi mutlu çifti kutlarken; Karakuş çiftinin şahitliğini AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammed Toy, Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen yaptı.

BİR GÜNDE 25 NİKAH KIYILDI

Bugün nikah açısından bereketli bir gün yaşandığını dile getiren Belediye Başkanı Başkan Mehmet Çerçi, “Malum yaz aylarında düğünler yoğunlaşır. Evlendirme memurluğumuzda günde ortalama 7-8 nikah kıyılıyor. Nikah tarihini unutulmaz kılmak isteyen çiftlerimiz belirli tarihlere yoğun ilgi gösteriyor. 07.07.2017 tarihi de bunlardan biri. Bu özel günde 25 çift hayatını birleştirmek için bizlere başvurdu. Tüm çiftlerimize mutluluklarının daim olmasını diliyorum” dedi.

UNUTULMASIN DİYE

Evlilik tarihini neden bu gün seçtiklerini anlatan Gelin Kadriye Havva Evci, “Malum erkekler özel günleri hatırlamakta güçlük çekiyor. Biz de bu tarihi seçtik. İnşallah bir ömür boyu eşimin mutlu olarak hatırlayacağı bir gün olur” derken Damat Kadir Karakuş duygulularını şu sözlerle anlattı: 07.07.2017 özel bir gün olduğu için bizim de için önemlidir. Tanışmamız ayın 7.  olmuştu. Bu tarihi evlenerek taçlandırmayı düşündük. Onun için bu tarihi seçtik”