Yunusemre’de 1 Milyon 400 Bin Metrekare Parke Taşı Döşendi

Yunusemre Belediyesi, kurulduğu günden bu yana kadar ilçede ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda kendi fabrikasında ürettiği yaklaşık 1 milyon 400 bin m² kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

İlçede yaşayan vatandaşların huzuru ve rahatı için yoğun mesai harcayan Yunusemre Belediyesi, hizmetleriyle takdir topluyor. Kurulduğu günden bu yana 87 mahallede kendi fabrikasında ürettiği 1 milyon 400 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sezon sonuna kadar bu rakamı 1 milyon 500 bin metrekareye yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Çerçi açıklamasında; “Belediyemiz kurulduğu günden bu yana vatandaşımızın güzel bir şehirde, mutlu bir şekilde yaşaması için çalışıyor. Bir yandan dev projeler üretirken; bir yandan da rutin belediyecilik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde devam etmesi için yoğun mesai harcıyoruz. Bu anlamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bugüne kadar bozulan yollar ve yeni açılan yollarda toplam 1 milyon 400 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yaptı. Hedefimiz bu sayıyı yılsonuna kadar daha da yukarılara çekebilmek” diye konuştu.