Yunusemre Belediyesi 7/24 Hizmetinizde

Yunusemre Belediyesi, Çağrı Merkezi ile 7 gün 24 saat hizmet verecek. Çağrı Merkezini ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ziyaret esnasında gelen telefonları da yanıtladı. Başkan Çerçi’nin sesini duyan vatandaşlar önce şaşırdı sonrasında ise taleplerini sıraladı.

Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile vatandaşının her zaman yanında olan Yunusemre Belediyesi artık çağrı merkezi ile 7 gün 24 saat vatandaşlarının sesine kulak verecek. Vatandaşlardan gelen talepleri ilgili müdürlüklere aktararak sorunların daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayan Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi 444 62 09 numaralı telefonunu artık kesintisiz açık tutacak.

TELEFONLARI BAŞKAN ÇERÇİ YANITLADI

Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, önce çalışanlarla sohbet etti. Ardından birimin yaptığı çalışmalar hakkında Halkla İlişkiler Müdürü Elif Binici’den bilgi aldı. Başkan Mehmet Çerçi ziyaret esnasında gelen çağrılara da yanıt verdi. Başkan Çerçi’nin sesini duyan vatandaşlar önce kısa bir şaşkınlık yaşasa da taleplerini iletmeyi ihmal etmedi. Daha önce talepleri alınan vatandaşları da arayarak memnuniyetlerini soran Başkan Çerçi belediyenin çalışmalarını değerlendirmelerini rica etti.

ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT HİZMET VERECEK

Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yaşayan 220 bin kişiye en hızlı şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,  Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi’nin artık vatandaşlarına 7 gün 24 saat hizmet vererek sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi için çalışacaklarını belirtti. Başkan Çerçi; “Sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmaların yanı sıra başlatmış olduğumuz toplu konut hamleleri ile şehrimizin geleceğini hazırlarken bir yandan da ilçemizde yaşanan sorunlara kulak veriyoruz. Çağrı Merkezimiz aracılığı ile vatandaşımız artık bize zaman kavramı olmadan 7 gün 24 saat ulaşabilecek. Şehrimizin geleceğini inşa ederken halkımızın taleplerini de can kulağı ile dinliyoruz” diye konuştu.