Yerli Malı Haftasında Kültürel Şölene İmza Attılar

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mehmet Suphi Egemen İlkokulu’nda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliğine katıldı. Anadolu kültürünün tanıtıldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

Mehmet Suphi Egemen İlkokulu’nda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliğinde Anadolu’nun zengin kültürü tanıtıldı. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül ve okul yönetimi katıldı. Etkinlik kapsamında Ege’den Doğu Anadolu Bölgesi’ne kadar Anadolu’nun zengin yemek kültürünün sergilendiği sınıfları gezen protokol üyeleri, öğrencilerle yakından ilgilendi; onlarla birlikte yöresel oyunlar oynadı. Yerli Malı Haftası ile öğrencilere Türkiye’nin yemek kültürü başta olmak üzere pek çok unsurunu tanıtma fırsatı bulduklarını aktaran Mehmet Suphi Egemen İlkokulu Okul Müdürü Evra Seda Kerey, etkinlikte emeği olan öğrencilerine ve ailelerine teşekkür etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise etkinliğin oldukça anlamlı olduğunu belirterek, “Anadolu kültürünü yansıtan Mevlana’dan Yunus Emre’ye kadar pek çok tarihi şahsiyetin canlandırıldığı bir etkinlik olmuş. Çok etkilendik. Bu güzel etkinlikte emeği olan herkesi kutluyorum” dedi. Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu da okul yönetimi ve öğrencilerin güzel bir etkinlik hazırladığını söyledi.