VATANDAŞ YUNUSEMRE’DEN MEMNUN

Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettiren Yunusemre Belediyesi, vatandaşlar tarafından takdirini kazanıyor.

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra toplu konut projeleri, Kentsel Dönüşüm projelerini hayata geçiren Yunusemre Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleriyle de beğeni topluyor. Yunusemre Belediyesi’nin hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar hizmetlerden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

Azime Fabaner: “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz evimize gelerek temizleme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederim.”

Cemil Bozkurt: “Yunusemre Belediye Başkanımıza başvuruda bulundum. Onlarda beni kırmadılar. Ekipler gelerek bizlerin evini temizlediler. Yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.”

Cennet Çay: “Yunusemre Belediye Başkanımız olmasa bizler çok mağdur olurduk. Belediyemiz sayesinde evde bakım hizmetlerinden faydalanabiliyorum. Yunusemre Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun.”

Emine Artan: “Çeşitli hastalıklarımdan dolayı evimin işini yapamıyordum. Bu yüzden Yunusemre Belediyesi’ne başvurdum. Sağ olsunlar ekiplerimiz her ay gelerek temizliğini yapıyorlar. Yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.”

Güngör Töker: “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’yi çok seviyorum. Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunum.  Teşekkür etmek için belediyemize geldim.”

Halit Dubaz: “Akmescit mahallesi sakinleriyiz. Babam ve annem hasta, biz de yaşlı olduğumuz için yardımcı olamıyorduk. Komşularımızdan Yunusemre Belediyemizin Evde Bakım Hizmeti verdiğini duyduk. Belediyemize gittik müracaat ettik. Allah bin kere razı olsun.”

Hüseyin Küçükkara: “Belediyemize geldim. Benimle çok iyi ilgilendiler. Ben doğma büyüme Manisalıyım. Yunusemre Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.”

Nazife Ergene: “Yüzde 90 görme kaybım var. Evimin işlerini yapamıyordum. Yunusemre Belediye Başkanımıza yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.”

Şengül Şeker: “81 yaşındayım kimsem yok. Hastalıklarım var. Bana Yunusemre Belediyesi sahip çıktı. Yunusemre Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Yunusemre Belediyemizden Allah razı olsun.”

Ali Rıza Hasboyacı: ”Bizler yaşlıyız. Bir iş yapamıyoruz. Allah Yunusemre Belediyemizden razı olsun. Çok memnunuz”