27.03.2017
Mesir Tabiat Parkı’nı Bakan Eroğlu Törenle Açıyor

Yunusemre Belediyesi, iki tesisini Manisalılar’ın hizmetine açmanın, birinin de temelini atmanın gururunu yaşıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla Yunusemre Belediyesi bahçesinde yarın (28 Mart 2017 Salı) gerçekleştirilecek temel atma ve toplu açılış töreninde Mesir Tabiat Parkı ile Yunus Park hizmete açılırken; Mesir Tabiat Parkı üzerinde yapımına başlanacak olan içerisinde Kültür ve Sanat Evi’nin de bulunduğu projenin temeli atılacak.

Vatandaşların hafta sonlarını doğayla iç içe bir mekânda değerlendirebileceği Mesir Tabiat Parkı yeni görünümüyle hizmete açılıyor. İçerisinde gölet ve şelaleler, piknik alanları, yürüyüş yolları, yağmur barınağı, hayvanat bahçesi ve 477 yıldır hastalara şifa olan mesir macununda kullanılan bitkilerin üretim serası ve tanıtım panosunun bulunduğu park, yarın (28 Mart 2017 Salı) Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı temel atma ve toplu açılış töreniyle hizmete girerken; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi açılış öncesi parkta incelemelerde bulundu. Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

MANİSALILARI AÇILIŞA DAVET ETTİ

Alanda yapılan son hazırlıkları inceleyen Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı törene Manisalılar’ı davet etti. Belediye Başkanı Çerçi açıklamasında, “Ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucu Mesir Tabiat Parkı’nı vatandaşlarımızın hizmetine kazandırıyoruz. Alanı yarın (28.03.2017) saat 10.00’da Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’nun katılımlarıyla hizmete açıyoruz. Ayrıca belediye bahçemizde hizmet verecek Yunus Park’ı da ilçeye kazandırırken; Mesir Tabiat Parkı üstündeki alanda yapımına başlanacak Kültür Evi, Sanat Evi, Müze ve Misafirhane'nin bulunduğu projenin temelini atıyoruz. Belediyemizin bahçesinde ilimizdeki yatırımların toplu açılışının yapılacağı törene tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.