Karaköy Pazar Yerinde Çalışmalar Tamamlanıyor

Karaköy esnafının ve bölgede yaşayan vatandaşların isteğine duyarsız kalmayan Yunusemre Belediyesi, Karaköy pazar yeri çevresinde alanda yaptığı düzenlemenin sonuna yaklaşıyor. Çalışmalar pazarın kurulacağı  pazartesi gününe kadar tamamlanacak.

Pazartesi günleri kurulan semt pazarı sonrası yaşanan kötü koku ve görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla harekete geçen Yunusemre Belediyesi, alandaki  asfalt yapım çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede incelemede bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, alanda bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. İncelemede Başkan Çerçi’ye Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak eşlik etti.

ÇALIŞMALAR PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR TAMAMLANACAK

Asfalt çalışmasını pazarın kurulacağı pazartesi gününe kadar tamamlamayı ön gördüklerini aktaran Belediye Başkanı Çerçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Karaköy bölgemizde pazar yerinin bulunduğu alanda yıllar içerisinde bozulan asfaltı tamamen temizledik. Ekiplerimiz 4 gündür çalışıyor. Dünden itibaren de bu alana asfalt seriyoruz. Pazartesi gününe kadar da tamamlanacak. Esnafımız da vatandaşımız da rahat bir nefes alacak” dedi.  Alanda bulunan vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Çerçi’ye teşekkür etti.