Güreşseverler Bu Festivali Çok Beğendi

Yunusemre Belediyesi’nin organizasyonuyla bu yıl 3.sü düzenlenen Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’ne vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Binlerce vatandaş Ortaköy Mesire Alanına akın etti.

Yuntdağı Yağlı Güreşleri kapsamında bu sene 13 kategoride 32’si başpehlivan olmak üzere 400 pehlivan Ortaköy Mesire Alanında gerçekleştirilen etkinlikte kıspet kuşandı. Etkinliğin sonunda altın kemerin sahibi Orhan Okulu olurken; kıyasıya geçen müsabakaları binlerce güreşsever izledi. Yunusemre Belediyesi’nin organizasyonuna tam not veren vatandaşlar, bu organizasyonda emeği olan başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye ve ekibine teşekkür etti.

Ne dediler?

Hasan Aydır: “Saruhanlı Paşaköy’den geliyoruz. Güreşleri 3 yıldır takip ediyoruz. Bu sene daha güzel güreşler oluyor. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibini kutluyorum.”

Hande Gül Dereli: “Soma’dan geliyoruz. İyi ki de geldik. Eşim de mutlu, ben de mutluyum. Çok beğendik. Bu etkinliklere bir daha geleceğiz.”

Tolga Dereli: “Güreşler çok eğlenceliydi. Önümüzdeki yıllarda daha erken gelerek ön saflarda yer almayı düşünüyoruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.”

Zinnur Çobanoğlu: “Demirci’den geliyorum. Geçen yıl da gelmiştik. Bu yıl da güreş organizasyonuna katıldık. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.”

Şerif Erbil: “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibini düzenlediği güreş organizasyonu nedeniyle kutlarım. Çok güzel bir organizasyon...”

Mehmet Şüttaş: “Başkanımız sağolsun. Böyle bir organizasyon düzenlediği için çok memnunuz. Pehlivanlarımızı şehrimizde görme fırsatı bulduk. Çok güzel güreşler izledik.”