Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde Çalışmalar İlerliyor

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Temeli Haziran ayında törenle atılan Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu projesinde hummalı bir çalışma yürütülürken; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak’ın da eşlik ettiği incelemede projenin mahallede büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini aktaran Belediye Başkanı Çerçi, çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını belirtti.

YUNUSEMRE CUMHURİYET MAHALLESİNE SAĞLIK MERKEZİ KAZANDIRIYOR

Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Haziran ayında temelini törenle attığımız, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin en büyük isteklerinden biri olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Projeyi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. Amacımız mahallelerin ihtiyaçlarına cevap veren projeleri bir bir hayata geçirmek.”