Başkan Çerçi ve Baybatur Projeleri Yerinde İnceledi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile birlikte Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile Yunusemre Belediyesi’nin yapımı devam eden projelerini yerinde inceledi. İlk olarak Türkmen Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle hayrına katılan Başkan Çerçi ve Murat Baybatur’a Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ile İdris Avşar, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Başkan Çerçi ve beraberindekiler hayır yemeğinin ardından Osmancalı Doğa Sporları Merkezi’nde incelemede bulundu. Çerçi, daha sonra Ortaköy Mesire Alanı, Emlakdere Mahallesi Çapaçarık Camii ve Çevre Düzenleme Projesi ve Gürle Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Kentin vizyonunu değiştiren projeleri bir bir hayata geçirdiklerini anlatan Belediye Başkanı Çerçi, yeni projelere de kısa sürede başlayacaklarını belirtti. Başkan Çerçi, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur ile beraber belediyemizin ilçemizde hayata geçirdiği projeleri inceledik. Ayrıca vatandaşlarımız ile buluştuk. Vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi ve sevgisine yakından şahit olmak bizleri çok mutlu etti.  İlçemizde vatandaşlarımızın daha huzurlu ve refah bir şekilde yaşamını sürdürmesi amacıyla çalışmalarımız sürecek” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur ise Belediye Başkanı Çerçi’yi çalışmalarından dolayı kutlayarak şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, gece gündüz demeden çalışıyor ve birbirinden güzel projelere imza atıyor. Belediyemizin projelerini takdir ediyoruz. Sadece Manisa’ya değil, bölge insanımıza da faydası olacak olan projeler. Vatandaşlarımızın da beğenisini kazanacak projelerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.”