Başkan Çerçi Tıp Bayramını Kutladı

Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, canımızı emanet ettiğimiz hekimlerin kutsal bir görev ifa ettiklerini dile getirdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Doktorundan, sağlık memuruna, hemşiresinden odacısına kadar tüm sağlık çalışanlarının meşakkatli bir görev yürüttüklerini belirten Başkan Çerçi, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Günümüzde ’önce insan’ anlayışının benimsenirken herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Bu nedenle doktorluk mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslektir. İnsan odaklı hizmetin temeli de sağlıktır. Sağlık hizmetlerinin kalitesi toplumun gelişmesini  ve şekillenmesini de etkiler. Sağlık konusundaki devrim, alt yapı ve donanımın yanı sıra iyi bir eğitimle de desteklenmektedir. İşini büyük bir özveriyle yapan hekimlerimiz tıp sektörünün gelişmesi ve büyümesi için büyük çaba harcıyor. Türkiye'de sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkması için tüm sağlık çalışanları fedakarca çalışmaktadır. Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”