Başkan Çerçi Kadem’i Ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa Temsilcisi Ümit Atman ve yönetimini ağırladı.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa Temsilcisi Ümit Atman ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı ve dernek üyesi Şule Uygur da hazır bulundu. Ziyarete ilişkin bilgi veren Dernek Temsilcisi Ümit Atman, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 'Eksik Olmayın' Kadın Varsa Demokrasi Var sloganıyla kadının toplumumuzdaki yeri ve önemine vurgu yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 8 Mart kadın haklarına bir farkındalık yaratma günü aslında. Dolayısıyla bu tür kavramlar bir güne indirgenmemeli. Kadın hayatın her alanında aktif olmalı. Bu anlamda ekibinde birçok kadın yöneticiyle çalışan başkanımızı kutluyor; aynı duyarlılığı diğer erkek yöneticilerin de göstermesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

Ziyarette KADEM üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu aktaran Başkan Çerçi ise kadınlara yönelik projelerini anlattı. Belediye Başkanı Çerçi, “Yunusemre Belediyesi olarak kadınlarımıza toplumun her kesiminde önemini ve değerini anlatabilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Açtığımız hanım lokalleri ve kültür merkezlerimizle kadınlarımızın sosyal hayata katılması için destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.