13.05.2022
Başkan Çerçi'den MHP'li Kutlar'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Milliyetçi Hareket Partisi Yunusemre İlçe Başkanlığına atanan Cemal Kutlar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunusemre İlçe Başkanlığına atanan Cemal Kutlar ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Çerçi’ye ziyarette AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti. Cemal Kutlar’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Çerçi, “MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar’a ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisine ve ekibine hayırlı olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kutlar, Başkan Çerçi ve beraberindekilere teşekkür etti.