Başkan Çerçi’den Güreşe Davet

Yunusemre Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nin hazırlıkları sürerken; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ziyaretlere başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü’yü ziyaret eden Başkan Çerçi, Saruhanlı’da da protokol üyelerini festivale davet etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Eylül Pazar Günü Ortaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirilecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi davet ziyaretlerine başladı. Başkan Çerçi’nin ilk durağı Saruhanlı oldu. Ziyaretlerinde Belediye Başkanı Çerçi’ye Güreş Komitesi Başkanı Necip Denktaş ve AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz eşlik etti. İlk olarak Saruhanlı Kaymakamı İsmail Alsancak’la bir araya gelen Dr. Mehmet Çerçi, güreş geleneği olan kırmızı dipli mumu takdim ederek, Kaymakam Alsancak’ı bu yıl 3.sünü düzenleyecekleri festivale davet etti. Daha sonra Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve yönetiminin de konuğu oldu. Başkan Çerçi, ata sporlarımızdan biri olan yağlı güreşe olan ilginin artmasını hedeflediklerini aktardı, partilileri de festivalde görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

BAŞKANVEKİLİ GÜZGÜLÜ’YE ZİYARET

Manisa Büyükşehir Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Çerçi, Güzgülü’ye kırmızı dipli mum vererek yağlı güreş festivaline davet etti.