Akgedik Yunuskent 2. Etapta Sözleşme Süreci Başlıyor

Yunusemre Belediyesi’nin konut sorununa neşter vuran 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 2. etabında sözleşme süreci 2 Ocak Perşembe günü  başlıyor.

Yunusemre Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla hayata geçirdiği 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşılıyor. Hak sahiplerine kısa bir süre içerisinde teslim edilmesi planlanan projede sözleşme süresi başlıyor. 02 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında 2. etap, 2. kısım hak sahipleri, 03 – 28 Şubat tarihleri arasında ise 2. etap 1. kısım hak sahipleri ile Halk Bankası Mesir Şubesi (Ayn-ı Ali Mahallesi 8 Eylül Cd. No: 100/A - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu karşısı)’nde sözleşme imzalanacak.

2. ETAP PROJESİNDE;

2 kısım halinde ihale edilen 2. etap projesinde 1503 konut, 25 işyeri, 2 cami, 12 derslikli ilkokul, 12 derslikli ortaokul, altyapı ve çevre düzenlemeleri yer alıyor.

TÜM PROJELER TAMAMLANDIĞINDA;

Bir milyon 550 bin metrekare alan üzerine kurulacak Akgedik Yunuskent’te 5 bin 500 konut, 21 eğitim kurumu, 2 sağlık merkezi, 1 pazaryeri, 7 ibadethane, 14 çocuk oyun parkı, 5 ticaret merkezi, 7 kent meydanı ve pek çok yatırım hayat bulacak.

LİSTELER TOKİ’NİN SİTESİNDE YAYINLANIYOR

Hak sahipleri; konut fiyatı, peşinat, vade oranı ve taksitler ile ne zaman sözleşme yapacaklarına ilişkin listeye ulaşmak için tıklayınız...