Satış İhaleleri için tıklayınız...

• 05 NİSAN
    277577 TYP NOLU İŞKUR ASİL SEÇİLENLER LİSTESİ
    Yunusemre Belediyesi İşkur TYÇP Programı kapsamında mülakat ile belirlenen personeller 15.04.2019 tarihinde göreve başlayacak olup; gerekli incelemelerin ardından iş başı yapacakların listesi ektedir.
  • 13 MART
    2+1 Dairelerin Konut Belirleme Sonuçları
    Yunusemre Belediyesi’nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yürüttüğü Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 1500 konuttan oluşan 2. etabında 2+1 dairelerin şerefiyeli maliyetli kurası yapıldı.
  • 12 MART
    3+1 Dairelerin Konut Belirleme Sonuçları
    Yunusemre Belediyesi’nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yürüttüğü Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 1500 konuttan oluşan 2. etabında 3+1 dairelerin şerefiyeli maliyetli kurası yapıldı.
  • 05 MART
    Millet Çarşısı İş Yeri ve ATM Kiralama İhalesi

Güzelyurt Mahallesi’nde çalışmaları devam eden ve kısa zamanda hizmete açılması beklenen Pazar yerinin de içerisinde bulunduğu çarşının  Millet Çarşısı'nda 11 İş Yeri ve 10 ATM yerinin kiralama ihalesi 13 Mart 2019 Çarşamba günü Yunusemre Belediyesi Meclis Salonunda yapılacaktır.

• 25 ŞUBAT
    Uncubozköy Mahallesi Parselasyon Değişikliği İlanı