Satış İhaleleri için tıklayınız...

• 03 AĞUSTOS
    2019 Ağustos Ayı Meclis Gündemi
  • 26 TEMMUZ
    Millet Çarşısı İşyerleri ve 23 Taşınmaz Kiralama İhalesi

Güzelyurt Mahallesi’nde çalışmaları devam eden ve kısa zamanda hizmete açılması planlanan kapalı pazaryerinin de içerisinde bulunduğu çarşının 9 işyerinin ve ilçemiz genelinde farklı yerlerde bulunan 23 adet taşınmazın kiralama ihalesi 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü Yunusemre Belediyesi Meclis Salonunda yapılacaktır.

(Akçaköy, Cumhuriyet, Dazyurt, Demirci, Durasıllı Güzelyurt, Karaahmetli, Karaali, Karakılınçlı, Karaveliler, Koruköy, Maldan, Mesir, Osmancalı, Otmanlar, Örencik, Pınarköy, Sarma, Üçpınar)

• 19 TEMMUZ
    Akgedik Yunuskent 3.Etap Kura Sonuçları
    5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin 3. etap kura sonuçları açıklandı.
  • 10 TEMMUZ
    2019 Evsel Katı Atık Tarife Raporu
  • 10 TEMMUZ
    47 Adet Taşınmaz Satış İhalesi
    Akçaköy, Asmacık, Bağyolu, Beydere, Büyüksümbüller, Davutlar, Sarma, Karakılınçlı, Kocakoru, Mollasüleymanlı, Osmancalı, Örencik, Pınarköy, Seyitli, Sümbültepe, Süngüllü, Şamar, Yenimahalle, Üçpınar mahallelerinde bulunan 47 Adet Taşınmaz 24.07.2019 tarihinde satışa çıkarılacaktır.