Satış İhaleleri için tıklayınız...

• 02 NİSAN
    2021 Yılı Nisan Ayı Meclis Gündemi
  • 29 MART
    56 Adet Taşınmaz Satış İhalesi
    Avdal, Asmacık, Büyüksümbüller, Davutlar, Dazyurt, Demirci, Durasıllı, Düzlen, Evronos, Gülbahçe, Karaahmetli, Karahüseyinli, Koruköy, Kocakoru, Mollasülüeymanlı, Osmancalı, Örselli, Pınarköy, Sarıahmetli, Sarma, Seyitli, Şamar, Turgutalp, Türkmen, Uzunlar ve Yuntdağyenice mahallelerinde bulunan 56 adet taşınmaz 09.04.2021 tarihinde satışa çıkarılacaktır.
  • 26 ŞUBAT
    2021 Yılı Mart Ayı Meclis Gündemi
  • 10 ŞUBAT
    Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi Verilecek

Yunusemre Belediyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü Manisa Şube Müdürlüğü ortaklığı ile Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi verilecek. Zoom üzerinden verilecek eğitim için başvurular 19 Şubat Perşembe günü mesai bitimine kadar Yunusemre Belediyesi’ne yapılacak.

5199 sayılı hayvan hakları kanunu doğrultusunda Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi verilecek. Yunusemre Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü Manisa Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği eğitim zoom üzerinden 22 Şubat 2021 Pazartesi saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar, Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek. 19 Şubat Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuru yapacak olan vatandaşların 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgesini Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne getirmeleri yeterli olacak.

• 04 ŞUBAT
    26 Adet Taşınmaz Satış İhalesi
    Büyüksümbüller, Davutlar, Demirci, Horozköy(Güzelyurt), Karaahmetli, Karahüseyinli, Karakoca, Küçükbelen, Ortaköy, Örselli, Sarıahmetli, Yayla, Yuntdağyenice ve Süngüllü mahallelerinde bulunan 26 adet taşınmaz 17.02.2021 tarihinde satışa çıkarılacaktır.